top of page

 disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website: www.suhrida.be.

 

Beheerd door:

Bárbara Correia

BTW BE1006.505.553

info@suhrida.be

Steenvoordestraat 36, 8978 Watou

Tel.: +32 (0) 470 525 208

Door deze website te openen en te gebruiken, ga je akkoord met het naleven van en gebonden zijn aan de voorwaarden van deze disclaimer. Als je het niet eens bent met een deel van deze voorwaarden, vragen we je vriendelijk om deze website niet te gebruiken.

WEBSITE-INHOUD

De inhoud die beschikbaar is op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons inspannen om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, geven we geen enkele garantie, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website worden aangeboden, voor welk doel dan ook. Elke afhankelijkheid die je plaatst op dergelijke informatie gebeurt dus strikt op eigen risico.

We erkennen dat de Suhrida-website mogelijk inhoud bevat zoals tekst, afbeeldingen, logo's, software en andere materialen die beschermd worden door intellectuele eigendomsrechten van Suhrida of derden. Geen enkel deel van deze website of de inhoud ervan mag worden gereproduceerd, gewijzigd, verspreid of gebruikt in welke vorm dan ook zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Suhrida.

Hoewel we streven naar het onderhouden van de functionaliteit van de website, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele tijdelijke onbeschikbaarheid als gevolg van technische problemen of andere onvoorziene omstandigheden buiten onze controle.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

De verstrekte informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Gebruikers mogen de inhoud van deze site bekijken, downloaden of afdrukken voor persoonlijk gebruik, mits alle auteursrechten of eigendomsnotities behouden blijven. Echter, expliciete beperkingen op het gebruik moeten worden nageleefd. Elke vorm van gebruik buiten persoonlijk gebruik, inclusief maar niet beperkt tot reproductie, distributie of wijziging van de inhoud, vereist voorafgaande schriftelijke toestemming van Suhrida.

HYPERLINKS EN REFERENTIES

Deze website kan links bevatten naar websites van derden voor aanvullende informatie of gemak. Deze links betekenen geen goedkeuring of goedkeuring van de inhoud van de gelinkte sites. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Daarom kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor de nauwkeurigheid, legaliteit of authenticiteit van informatie die op deze gelinkte websites wordt gepresenteerd.

PRIVACY

Suhrida respecteert de privacy van gebruikers en voldoet aan relevante gegevensbeschermingsregels. Informatie die via de Suhrida-website wordt verzameld, wordt gebruikt in overeenstemming met ons privacybeleid. We verkopen geen gebruikersinformatie of geven deze niet door aan derden zonder expliciete toestemming. Gebruikers hebben het recht om hun persoonlijke informatie in te zien, te wijzigen of te verwijderen door contact op te nemen met Suhrida via de verstrekte contactgegevens.

Deze disclaimer kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het is raadzaam om deze disclaimer periodiek te bekijken voor eventuele updates.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem vriendelijk contact op via de verstrekte contactgegevens hierboven.

bottom of page