top of page

Welkom bij Suhrida - jouw reis naar holistisch welzijn.

Suhrida Icon

Bárbara fungeert als een verzorgende gids en ruimtehouder, toegewijd aan het versterken en inspireren van anderen op hun reis.

 

Ze heeft certificeringen voor 200 uur Hatha Yoga Teacher en Yin Yoga Teacher.

Met Suhrida belichaamt ze de missie om positieve transformaties in het leven van mensen te bevorderen. Of het nu gaat om het koesteren van fysiek welzijn, het veranderen van perspectieven of het inspireren van zelfzorgpraktijken, haar toewijding is om individuen te begeleiden naar een gevoel van heelheid en een diepere verbinding met hun essentie.

Centraal in haar aanpak staan de holistische praktijken van Yoga en Reiki. Bárbara gelooft dat de yogafilosofie van cruciaal belang is, en ze deelt haar wijsheid door boeiende gesprekken die deze oude ideeën gemakkelijk te begrijpen maken. Ze denkt dat door zelfreflectie, fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie te combineren, mensen aanzienlijke veranderingen kunnen ondergaan, zowel persoonlijk als collectief.

In haar sessies benadrukt Bárbara het belang van verbinding maken met de aarde, en creëert ze een ruimte gevuld met respect voor de natuur. Door een harmonieuze fusie van muziek en helende praktijken, cultiveert ze een authentieke en geaarde sfeer, waarbij ze beoefenaars uitnodigt om zich volledig onder te dompelen in de transformerende reis van zelfontdekking en groei.

Haar aandacht voor afstemming weerspiegelt haar kennis van fysieke en energetische lichamen, wat een diepere ervaring biedt voor iedereen in de les.

bottom of page