top of page
subtiele energie
Suhrida Energy Work

wat is shamballa healing?

Geïnspireerd door de Himalaya-ervaringen van spiritueel leraar John Armitage (Hari Das Baba), combineert Shamballa Reiki Healing traditionele Usui Reiki met de wijsheid van het Tibetaans boeddhisme. Onder leiding van Saint Germain gebruikt het speciale symbolen en afstemmingen om het lichaam, geest, emoties en geest te genezen. Shamballa Reiki is niet alleen een genezingspraktijk; het helpt je persoonlijk en spiritueel te groeien door Onvoorwaardelijke Liefde. Deze liefde betekent het accepteren en zorgen voor iedereen met mededogen en vriendelijkheid, wat diepe genezing en innerlijke vrede brengt.

mijn benadering

In zowel mijn Shamballa Reiki-sessies in persoon als op afstand omarm je de diepgaande essentie van onvoorwaardelijke liefde en levenskrachtenergie. Elke helende sessie is doordrenkt met deze transformerende energieën, die je begeleiden op je reis naar holistisch welzijn, innerlijke balans en harmonie.

Mijn in-person sessies bieden een holistische helende ervaring die yoga (meditatie en ademhalingsoefeningen), Reiki-behandeling en tijd voor delen en integratie omvat. De sessies worden begeleid door zachte en ontspannende muziek.

Elke sessie duurt 60 minuten, wat zorgt voor een uitgebreide en voedende ervaring die is afgestemd op jouw behoeften.

INVESTERING: €40,00

in-person sessions

remote sessions

Ik bied krachtige Shamballa Reiki-sessies op afstand aan, waardoor je de helende energieën kunt ervaren vanuit het comfort van je eigen ruimte. Deze afstandssessies worden uitgevoerd met dezelfde intentie en effectiviteit als in-persoon sessies, waardoor je de volledige voordelen van Shamballa Reiki-healing krijgt.

Elke afstandssessie duurt 30 minuten.

INVESTERING: €22,00

*Alle afspraken die niet minstens 24 uur van tevoren zijn geannuleerd, worden in rekening gebracht.

 

Disclaimer: Shamballa Reiki is een aanvullende geneeswijze en mag geen medisch advies of behandeling vervangen. Raadpleeg bij medische problemen altijd een zorgverlener.

Download hier de PDF om te ontdekken hoe je je kunt voorbereiden op je sessie en hoe deze is gestructureerd.

wat staat je te wachten

Tijdens je Shamballa Reiki-sessie:

  • Ondersteunende Helende Omgeving: Ervaar een voedende ruimte waar ik ondersteunende energie voor je vasthoud, zodat heling natuurlijk kan ontvouwen volgens jouw behoeften.

  • Energie Stroom: Door gebruik te maken van symbolen, mantra's, kristallen en visualisatietechnieken, faciliteer ik de stroom van Reiki-energie, waardoor je harmonie en revitalisatie kunt brengen op je helende reis.

  • Diepe Ontspanning: Geniet van een rustgevende sfeer waar Reiki-energie natuurlijk stroomt, wat jouw unieke reactie aanmoedigt en ontspanning, stressverlichting en algemeen welzijn bevordert.

  • Integratieve Reflectie: Na de sessie nemen we tijd voor discussie en reflectie om je te helpen je helende ervaring volledig te verwerken en integreren.

Vrede wordt niet gevonden door te zoeken, maar door de diepe realisatie van onze inherente verbinding met het universum, een waarheid onthuld door de zachte omarming van Shambhala.

- Chögyam Trungpa

bottom of page