top of page
over mij
Bárbara

Bárbara's holistische reis begon in haar midden twintig tijdens haar verblijf in het buitenland, waar ze rust vond door yoga en Reiki.

 

Na haar verhuizing naar Zwitserland in 2014 werden deze praktijken transformerende middelen voor haar zelfontdekking en holistisch herstel. Ze verdiepte haar reis door Yin Yoga Teacher training te voltooien, gevolgd door Hatha Yoga Teacher training. Na haar verhuizing naar België in 2022 voelde ze een diepere resonantie met het begeleiden van anderen door de transformerende essentie van Yoga en Reiki.

 

Op dit moment is ze toegewijd aan haar persoonlijke groei en onafhankelijke reis als yogadocent, waarbij ze lessen aanbiedt in Watou en Westouter.

Voortdurend toegewijd aan het uitbreiden van haar kennis, is Bárbara momenteel in de leer bij haar yogafilosofieleraar, Alexey Vyazovov van de Higher Yoga Academy

In 2024 richtte Bárbara Suhrida op, een bedrijf dat zich inzet voor het cultiveren van positieve verandering en het toegankelijk maken van holistisch welzijn voor iedereen. Via Suhrida ondersteunt ze individuen op hun weg naar welzijn door een holistische benadering van yoga, Reiki en mindfulness aan te bieden.

"suhrida" is een Sanskrietterm die de kwaliteiten van loyaliteit, empathie en oprechte zorg jegens anderen belichaamt.

mijn studies

50 hour Yoga Nidra Teacher Training - Sampoorna Yoga

65 hour Yin Yoga & 5 Elements Teacher Training - Alicia Casillas

200 hour Yoga Teacher Training - Vikasa Academy

Chakra Balancing and Energy Healing Diploma - Soul Awakening Academy

Unitary Reiki Shamballa Master - Maly Martinez, Switzerland

Shamballa Multidimensional Healing Practitioner - Sherry Andrea

60 hour Yin Yoga Teacher Training - Sampoorna Yoga

RYT200
wat is yoga voor mij

Voor mij is yoga een zachte reis van het herontdekken van de eigenschappen die van nature binnenin ons aanwezig zijn, zowel op als buiten de mat, en in lijn met oude tradities.

 

Op de mat verbindt het me opnieuw met mijn innerlijke vrede, kracht en veerkracht door elke houding en ademhaling. Buiten de mat helpt het me om vriendelijkheid, geduld en mededogen in het dagelijks leven te belichamen, met respect voor de wijsheid van de leringen van onze voorouders.

 

Yoga herinnert me eraan dat vrede, kracht en mededogen binnenin ons liggen, wachtend om gewekt en gecultiveerd te worden, wat leidt tot een vervullend en authentiek leven in harmonie met de aarde.

Bárbara
Camel Pose by Bárbara

मैत्रीकरुणामुदितोपेक्षणां सुखदुःखपुण्यापुण्यविषयाणां भावनातश्चित्तप्रसादनम्॥३३॥

maitri-karuna-mudita-upeksanam sukha-duhkha-punya-apunya-visayanam bhavanatah-citta-prasadanam

"Door houdingen van vriendelijkheid jegens de gelukkigen, mededogen voor de ongelukkigen, vreugde in de deugdzamen en onverschilligheid ten opzichte van de slechten te cultiveren, behoudt de geest zijn ongestoorde kalmte."

sutra 1.33 - The Yoga Sutras of Patanjali, Sri Swami Satchidananda

bottom of page