top of page

filosofie

verbindende wellness, versterkende verbindingen

Bij Suhrida is onze reis een tapijt geweven met draden van harmonie, eenheid en toegankelijkheid. Ik geloof in de kracht van holistisch welzijn en zijn vermogen om levens te transformeren.

missie

Mijn missie met Suhrida is om welzijn een universeel recht te maken, geen privilege. Ik ben toegewijd aan het verspreiden van de helende essentie van yoga- en reikisessies naar elk individu, waarbij ik een gevoel van balans en vitaliteit bevorder.

visie

welzijn in elke dag, overal

Stel je een wereld voor waarin welzijn naadloos verweven is met je dagelijks leven, niet beperkt tot specifieke plaatsen. Ervaar een reis waar welzijn een essentieel onderdeel wordt van je alledaagse momenten.

waarden

Ik geloof dat welzijn een universeel recht is. Suhrida waarborgt toegankelijkheid voor iedereen en bevordert empowerment en autonomie. In onze koesterende gemeenschap is welzijn een gedeelde reis. Mijn holistische benadering leidt individuen naar balans en vitaliteit, waardoor de helende essentie van yoga en Reiki universeel toegankelijk is en in lijn is met mijn missie dat welzijn een recht is voor allen.

inclusiviteit
Suhrida waardeert inclusiviteit en biedt toegankelijke diensten aan individuen van alle achtergronden en omstandigheden.

inspirerend
Ik rust je uit met transformerende tools voor zelfverzekerde navigatie van je welzijnsreis.

gemeenschap
Suhrida is een warme en vriendelijke gemeenschap, die een oprecht gevoel van verbondenheid biedt

toegankelijkheid
Ik maak yoga en Reiki-healing toegankelijk voor iedereen, in lijn met mijn missie voor universeel welzijn.

holistische benadering
Ik omarm een holistische benadering van welzijn, waarbij ik de onderlinge verbondenheid van geest, lichaam en geest waardeer voor een gebalanceerde vitaliteit.

hoe ik het doe

Bij Suhrida breng ik mijn visie tot leven door gepersonaliseerd welzijn, ervoor zorgend dat iedereen toegang heeft tot betaalbare en op maat gemaakte wegen naar een gebalanceerd leven. Door yogalessen aan te passen en gemeenschapsverbindingen te bevorderen, creëer ik een holistische omgeving die niet te kostbaar is. Bij energetische heling herstel ik op subtiele wijze harmonie, waarbij ik de geest en het lichaam voed zonder concessies te doen aan toegankelijkheid. Deze toegewijde benadering leidt individuen naar een gebalanceerd en bloeiend welzijn, naadloos geïntegreerd in alledaagse momenten. Uitgerust met bewuste tools overstijgt welzijn grenzen voor cultivering op elk moment, overal, waardoor het betaalbaar en universeel recht is voor iedereen.

Sluit je aan bij mij op deze reis om welzijn te omarmen als een integraal onderdeel van je dagelijks leven

Of je nu nieuw bent op de yogamat of je bestaande praktijk wilt verdiepen, een warm welkom wacht op je. Laten we samen afdalen in een holistisch pad waar welzijn een levende filosofie wordt. Elke stap is een uitnodiging voor zelfontdekking, begeleid door de harmonieuze krachten van yoga en Reiki, die het pad naar heling en persoonlijke groei verlichten. Omarm het huidige moment, waar de synergie van yoga en Reiki een ruimte creëert voor balans, verjonging en een diepe verbinding van geest, lichaam en ziel.

Bárbara
Bárbara, oprichter van Suhrida
Met Suhrida ben ik toegewijd aan het verweven van welzijn in het weefsel van het dagelijks bestaan, het bevorderen van eenheid en het empoweren van individuen om te gedijen.
bottom of page